tisdag 26 maj 2009

Dagens låt - I dunno

I morgon ska jag se Dan Baird & Homemade Sin på Black Horn i Norrköping. Jag såg dem även där förra året under en lysande spelning. Förhoppningsvis blir det även denna gång många låtar från åren med Georgia Satellites.

Förutom Dan Baird består Homemade Sin av Mauro Magellan och Keith Christopher (som liksom Baird också spelat i Georgia Satellites) samt Warner E Hodges (som spelat i Jason & The Scorchers). Ett av världens bästa rockband.

3 kommentarer:

vang sa...

Lysande spelning på Black Horn i går kväll - synd att det var så lite folk. Men de som inte kom kan skylda sig själva. Vor första koncert med Dan Baird & homemade Sin - definitivt inte den sista. Såg Georgia Satellites någon gång på 80-talet, men det här var bättre!!!
Ha en bra dag!
// Kim

Peter Hemgard sa...

Håller med dig. Jag såg Dan Baird & Homemade Sin på Black Horn även för ett år sedan. Då var det kanske dubbelt så mycket folk, men konserten igår var trots det nästan dubbelt så bra (och då var det jäkla bra även förra året).

Ikväll kommer jag att lägga upp ett videoklipp från gårdagens konsert - antingen Six years gone eller Sheila.

Mvh Peter

vang sa...

Kan förstå att du är lika "musikgalen" som frun & jag - (stilarna skiljer sig inte så mycket heller) så vi ses säkert någon annan gång :-) . Ser ut som att Black Horn kommer att ha fler bra namn så småningom...........
mvh. kim

PS har kollat "six years gone"