söndag 24 maj 2009

Dagens låt - Everything about you

Jag gjorde misstaget att kolla lite på TV2 för några minuter sedan. För att förstöra kvällen för alla tittare hade man bjudit in såväl kräkmedlet Gudrun Schyman som fåntratten som toppar Sverigedemokraternas EU-valsedel. Vad vi har gjort för att förtjäna detta vet jag inte riktigt.

Här kommer en låt jag tillägnar FI, SD och alla andra knäppa partier - Everything about you med Ugly Kid Joe.

2 kommentarer:

Anders @ ungsvensk.se sa...

Vem som gjorde bort sig kan man ju fråga sig. Att det inte finns någon skillnad mellan M och S, som båda är lika svenskfientliga, och att PP är ett oansvarigt och politiskt korrekt parti enfrågeparti, som lyfts fram av etablissemanget som ett nytt JL, samt att FI är ett vänsterextremt och manshatande parti är ju inga nyheter. Sven-Olof Sällström framstod som den ende som tar ansvar och står på det svenska folkets och de svenska löntagarnas sida.

Jag har redan röstat på Sverigedemokraterna i EU-valet. Partitestet hos (http://www.euprofiler.eu) är bäst. SD kommer att gå kraftigt framåt! Var så säker. Ge oss Sverige tillbaka! Med SD:s EU-politik slipper vi också FRA, IPRED och liknande integritetskränkande lagar. Två flugor i en smäll!

Peter Hemgard sa...

Som vanligt har inte SD:are något konkret att komma med, mest en massa meningslöst dravel.

På 30-talet talade rasisterna om rasrenhet och annat nonsens. Idag talar SD om svenskfientligthet. För mig låter det väldigt lika - lika unket och korkat, då som nu.

"Ge oss Sverige tillbaka" skriver Anders. Ursäkta, men är det något som snott Sverige, eller?

SD som skydd för integriteten är ännu mer skrattretande.

Jag förstår ärligt talat inte varför SD ställer upp i EU-valet. EU står ju för allt som är tvärtemot vad SD står för. Internationellt samarbete mot byhålerasism, för att citera Christofer Fjellner (m).

SD är och förblir Sveriges mest korkade parti.