måndag 9 februari 2009

Dagens låt - Mental istid

Denna låt tillägnas socialdemokraterna i Emmaboda och deras bisarra syn på yttrandefrihet och demokrati. Ebba Grön med Mental istid.



Anonyma kommentarer publiceras inte.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det kanske beror på att herr Benny Blanco utsett din blogg till dagens hatblogg.
Du snackar om yttrandefrihet men censurerar bort alla inlägg som inte följer din åsikt? Haha vilket skämt!


www.viktigpettern.blogspot.com

Peter Hemgard sa...

Viktigpettern har inte en susning om vilka s k kommentarer jag inte publicerat och vet därmed inte vad han snackar om.

Yttrandefrihet innebär inte att vilken idiot som helst ska få skriva vad han vill anonymt på min blogg utan att jag inte får hindra honom att göra det på sin egen eller andras.

"Borgarsvin" är inget relevant inlägg utan bara en meningslös förolämpning och sådan dynga publicerar jag inte.

Seriösa inlägg har jag inget emot att publicera - oavsett om de tycker som jag eller inte.

Att det sedan finns någon som utser "dagens hatblogg" tycker jag säger en hel del om denna person. Yttrandefrihet innebär naturligtvis att han har rätt att göra detta, men också att jag kan välja att låta bli att läsa skiten.

För att återgå till sakfrågan - tycker viktigpettern att sossarna ska ha rätt att bestämma var, när och hur andra partier möter väljare för att diskutera olika frågor? Är detta verkligen bra exempel på ett demokratiskt samhälle med stor yttrandefrihet?

Anonym sa...

hahaha. du vet att ebba grön är ett politiskt band eller? att dom ligger ganska så rejält åt vänster? och även deras låtar. Men visst. det är ju kul att du kan tolka annorlunda.

Unknown sa...

Bla bla bla... gnäll, gnäll och ännu mera gnäll. Det är så synd om vuxna Peter.

Det är så kul att du blir irriterad av dessa saker. Att du sitter där, ilsken och upprörd vid ditt sönderslagna tangentbord och skriver en massa meningslösa rader om att det är fel att "sossarna" ska bestämma var, när och hur moderaterna ska få hålla sina möten (eller vad det nu handlade om).
Det är knappt någon som bryr sig, förstår du inte det?

Peter Hemgard sa...

Jag brukar inte publicera anonyma kommentarer, men gör här ett undantag.

Jag har inte på något sätt antytt att Ebba Grön skulle vara ett moderat band. Du påstår att de ligger rejält till vänster. Kanske var det så, men läser man deras texter slår det ganska ordentligt både åt höger och vänster. Jag tolkar det snarare som att de inte har mycket till övers för några politiska partier.

Anledningen till att jag tyckte det passade bra att tillägna sossarna Mental istid är med tanke på vad de nyligen gjort i Emmaboda. Och då i synnerhet låttiteln och följande textrad - "Den totala makten,
den totala kontrollen,
det totala totalitära."

Peter Hemgard sa...

Till Christopher:

Du bryr dig uppenbarligen så mycket att du kommenterar vad jag skrivit...