söndag 21 december 2008

Dagens låt - Solen i ögonen

Köpte dokumentären "Solen i ögonen" om Lars Winnerbäck häromdagen. Den var väl hyfsad, men man frågade sig emellanåt om dokumentären handlade om Winnerbäck eller 3 unga tjejer som följde hans turné i sommar.

Här är Winnerbäck med Solen i ögonen från Linköping 2003.

5 kommentarer:

Lina sa...

1. Vi är inte 15 år.

2. Det är klart att den handlar om Lars, det är väldigt lite om oss med i den.

MVH / Lina (som är med i filmen)

Peter Hemgard sa...

Hej Lina

Sorry jag skrev att ni var 15 (någon pratade i dokumentären om 15-åriga tjejer längst fram i publiken och jag trodde detta avsåg er).

Jag överdriver naturligtvis när jag skrev att det emellanåt kändes som om dokumentären handlade lika mycket om er. Jag förstår mycket väl att ni tycker det är kul att vara med, men för någon som inte känner er känns det t ex lagom intressant att se när ni försöker komma med en buss efter en konsert (kanske hade jag tyckt annorlunda om det varit någon jag kände).

Det jag saknar i filmen är bl a intervjuer med fler personer som känner eller spelat tillsammans med Winnerbäck - t ex andra musiker i bandet.

För övrigt såg jag konserten med Winnerbäck i Kalmar i somras.

Lina sa...

Det är klart att det är kul för oss att vara med också. Det är ju inte direkt vårat fel att dem tog med när vi åkte buss. Vi anser också att det finns hundratals andra saker de kunde ta med än det med bussen, de filmade oss ju faktiskt mycket mer än de som blev slutresultatet.

Jag tycker också att de kunde intervjuat bandmedlemmar och så. Men jag tycker också att de kunde intervjuat oss mer. Man har ju inte en aning om vad vi tycker om det hela och sådär, så jag anser att man kunde klippt bort mkt och klippt in annat också. Men filmen handlar ju ändå inte om oss.

Det var ju tur för dig, för det råkar ha varit den bästa konserten Lars gjorde i somras :)

MVH / Lina

Peter Hemgard sa...

Hej igen Lina

Kul att höra att jag såg den bästa konserten från i somras. Jag tyckte också den var mycket bra.

Det var dock ännu bättre 2006 (i Kalmar) och 2005 (i Ovesholm utanför Kristianstad - trots att det spöregnade halva konserten). Detta beror förmodligen mest på att jag tycker Hovet var ett ännu bättre band än de som spelade med Winnerbäck i somras (som absolut inte var dåliga).

Lina sa...

Jo, det beror ju mycket på vilket band man själv tycker bäst om. Jag tycker själv om det här nya bandet mer, eftersom jag har sett dem mer än vad jag har sett Hovet. Men de är ju självklart också helt fantastiska :)