lördag 17 oktober 2015

Bruce Springsteen - Meet Me in the City

Fantastiska nyheter. Bruce Springsteen släpper en ny box - The Ties That Bind: The River Collection - med 35-årsjubileet av The River, en massa outtakes (många tidigare outgivna låtar). 4 CD och 3 DVD :)

CD 1-2 är albumet The River

CD 3 är The River single album

1. The Ties That Bind
2. Cindy                      
3. Hungry Heart          
4. Stolen Car (Vs.1)              
5. Be True                  
6. The River                
7. You Can Look (But You Better Not Touch) (Vs. 1)
8. The Price You Pay  
9. I Wanna Marry You
10. Loose End

CD 4 är outtakes

1. Meet Me in the City
2. The Man Who Got Away  
3. Little White Lies  
4. The Time That Never Was          
5. Night Fire
6. Whitetown  
7. Chain Lightning    
8. Party Lights  
9. Paradise By the "C"
10. Stray Bullet  
11. Mr. Outside

Läs mer

Här en av dessa outtake som jag aldrig hade hört tidigare. Grymt bra. Meet Me in the City

Inga kommentarer: