söndag 16 november 2014

Bryan Adams - Ain't Gonna Cry & Niles Dresden - Play to Win & Bryan Adams - Reckless

Veckans album: Bryan Adams - Reckless

I förra veckan var det 30 år sedan Bryan Adams släppte sitt fantastiska album Reckless. Det är en sanslöst bra rockplatta och en av de bästa skivorna någonsin av alla artister. Det finns inte en dålig låt på skivan. Originalutgåvan innehöll 10 bra låtar. 7 av dessa gavs ut som singlar.

Nyligen släpptes en jubileumsversion av plattan som innehåller ytterligare 7 låtar (plus en liveskiva). Jag hade inte hört någon av dessa 7 "nya" låtar även om en del har getts ut med andra artister. Alla dessa 7 är också bra.

Jag kommer under veckan att lägga ut videos med de flesta av låtarna (både original- och extraspår).

Ain't Gonna Cry kom inte som singel men tillhör de bästa låtarna på Reckless. Detta är någon hemmagjord video, men låten är kanonbra.

Play to Win är ännu ett extraspår. Tyvärr finns det ingen video med Bryan Adams på YouTube så här kommer låten med Niles Dresden and the Pieces istället.

Sista videon för veckan är egentligen bara en ljudfil av titellåten Reckless. Den fanns inte med på originalutgåvan utan är ett extraspår.

En låt som verkligen saknas på YouTube är Long Gone. Den är definitivt också en av de bästa på Reckless. Bland extraspåren saknas även YouTube-videos på The Boys Night Out och Too Hot to Handle.

Inga kommentarer: